INTERNATIONAL FASHION EXPO
INTERNATIONAL FASHION EXPO
26.09.2019 - 29.09.2019
Expoziţie internaţională specializată de mărfuri, utilaje şi materii prime pentru industria uşoară, ediţia a XIX-a
Până la începerea expoziției au rămas zile: 156
(CIE "MOLDEXPO" SA)

Expoziţia internaţională specializată de mărfuri, utilaje şi materii prime pentru industria uşoară INTERNATIONAL FASHION EXPO este unicul eveniment din domeniu în Republică, care dă startul ultimelor tendinţe în articole vestimentare, accesorii şi încălţăminte. Evenimentul permite studierea sortimentului, tehnologiilor, efectuarea monitoringului preţurilor şi analiza de piaţă.

Pe lângă beneficiile oferite clientului final, INTERNATIONAL FASHION EXPO vine în ântâmpinarea agenţilor economici, prin crearea unui cadru în care dialogul, parteneriatele şi colaborările vor fi cuvintele cheie. Participarea la un astfel de eveniment vă oferă acces nu numai la consumatorii direcţi, dar şi la tot ceea ce înseamnă o întreagă industrie, având ş ansa de a analiza concurenţa, precum şi de a gasi noi oportunităţi de dezvoltare.

INTERNATIONAL FASHION EXPO înseamnă oportunitatea de a intra în contact cu cele mai noi modele, cu ultimele tendinţe cromatice şi croieli moderne. Preţurile speciale oferite doar în timpul târgului, sfaturile designerilor şi stili ştilor din domeniu, demonstraţiile şi prezentările organizate în cadrul evenimentului sunt motivele pentru care INTERNATIONAL FASHION EXPO este un punct obligatoriu în agenda dvs. anuală.